Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

фальшивка

thumbs.dreamstime.com

Неділя, 26 січня 2014, 11:37

Львівський прокурор заперечив свій перехід на бік Майдану

фальшивка

Начальник відділу Львівської обласної прокуратури Тарас Іваник заперечив інформацію про свій перехід на бік Майдану, яка сьогодні з’явилась в інтернет-виданнях.

«Я не писав жодних заяв, а про прояву фальшивої заяви від мого імені довідався від моїх колег та друзів», - заявив Іваник у коментарі Варіантам.

Прокурор наголосив, що появу цієї заяви розцінює як помсту з боку комерційних структур, які невдоволені результатами його професійної діяльності.

«Вважаю, що ця заява не має жодного стосунку до політики. Враховуючи специфіку моєї роботи окремі комерційні структури намагаються використати складний політичний момент, щоб нанести удар по моїй професійній репутації. Мені шкода цих людей», - сказав Іваник.

Тарас Іваник підтвердив нам, що в прокуратурі він відповідає серед іншого за ділянку по роботі з виявлення конвертаційних центрів.

«Окремим людям це дуже не подобається», - наголосив він.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.