Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Понеділок, 27 січня 2014, 13:37

Швидка медична допомога Майдану запрошує лікарів у волонтери

Громадська ініціатива Швидка медична допомога майдану діє у приміщенні Львівської облдержадміністрації, де координує відправлення лікарів-добровольців до Києва.

Про це повідомив Юрій Дмитришин, координатор цієї організації.

Зголошуватися у волонтери медики можуть і черерз гарячу лінію. Номери телефонів гарячої лінії – 068-169-11-27, 063-070-37-20.  

Також у цьому пункті надають допомогу мітингувальникам і збирають грошову та гуманітарну допомогу – засоби захисту, теплі речі, медикаменти. Правда, за словами пана Дмитришина, необхідних ліків зараз достатньо.

Також активісти цієї ініціативи запропонували створити контрольно-ревізійну комісію для контролю збору та використання коштів.

Швидка медична допомога майдану також співпрацює з Автомайданом та координаторами Євромайдану, як у Києві, так і у Львові.

Громадська організація Швидка медична допомога Майдану була створена на початку грудня, з початком масових протестів у Києві. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.