Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мінюст

unian.ua

Понеділок, 27 січня 2014, 15:01

Мін'юст та Міненерговугілля захопили провокатори, – Кубів

мінюст

Нардеп Степан Кубів від імені Штабу національного спротиву назвав спланованою провокацією захоплення будівель Міністерства юстиції та Міністерства палива й енергетики.

 

За словами Кубіва, ці провокації були вчинені для легалізації рішення влади про введення надзвичайного стану.

"Це є провокації. Ми офіційно відмежовуюся від них (провокацій). Я не розумію, як 50 людей можуть взяти приміщення Міністерства юстиції, де є двоє людей – і більше немає охорони. А через кілька хвилин іде звернення міністерки про заклик до надзвичайного стану", - сказав депутат.

За словами Кубіва, опозиція використовує всі можливі заходи для продовження мирних переговорів із владою, "для того, щоб не топити країну в крові".
Коментуючи черговий напад на "автомайданівців" у Черкасах, він також висловив думку про те, що та поїздка – теж провокація.

"Вчора на нараді у штабі ми вирішили не їхати вночі, а відкласти це на ранок, бо ми ж не якесь формування – нам треба їхати відкрито, щоб там були народні депутати та громадські активісти", - сказав опозиціонер.

Менше з тим, Кубів нагадав, що люди в Черкаси вночі все одно поїхали.
"У Сумах, Черкасах і Запоріжжі готується провокація, де люди їдуть свідомо, а потім відбувається побиття і розбій", - зазначив політик.

"За нашою інформацією, стягуються незрозумілі сили, які, можливо, не є представниками українського народу і є працівниками фіскальних органів", - сказав також Кубів.

За матеріалами: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.