Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

правоохоронці

provolyn.com

Вівторок, 28 січня 2014, 10:44

Львівський Євромайдан просить не чинити самовільних дій стосовно правоохоронців

правоохоронці

Координатори Львівського Євромайдану просять не чинити самовільних дій, які стосуватимуться протидії правоохоронним органам, розповсюдженні недостовірної інформації та самостійної організації різноманітних акцій на підтримку революційних подій в Україні.

Про це йдеться в заяві Львівського Євромайдану, яка розміщена в соцмережі Вконтакте.

Зокрема, координатори закликають не організовувати масових зібрань, не погоджуючи попередньо цих дій із координаторами. "Інформацію про зустрічі активістів Ви завжди можете дізнатися на офіційних сторінках прес-служби Львівського Євромайдану у соціальних мережах та за номерами телефонів інформаційних центрів", повідомляють координатори Львівського Євромайдану.

Крім цього, координатори просять не чинити самосуду над сім’ями правоохоронців, адже "це може дискредитувати діяльність і методи роботи Львівського Євромайдану".

"В разі спостереження активної діяльності підозрілих осіб, звертатися до гарячої лінії Львівського Євромайдану та Автомайдану. В жодному разі не приймайте рішень самостійно, тому що це може привести до негативних наслідків", повідомляють координатори. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.