Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шахрайство

zakarpattya.net.ua

Вівторок, 28 січня 2014, 11:40

Стрийський псевдодилер автомобілів обдурив своїх клієнтів на 15 тис. доларів США

шахрайство

Працівники Стрийськогоміськвідділу міліції викрили  24-річного стриянина у вчиненні шахрайства.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Стриянин отримав від одного з потерпілих ще наприкінці 2012 року 11 тисяч доларів США, від іншогов літку минулого року - 4 тисячі умовних одиниць за усною домовленістюпро придбання їм автомобілів  закордоном.

Проте жодних дій з метою виконання цих домовленостей в обох випадкахзловмисник не здійснив.

Одина з жертв стриянина – мешканець АР Крим.

«Відомості про вчинені правопорушення було внесено до Єдиногореєстру досудових розслідувань. У ході досудового слідства встановлено, що в діях 24-річного стриянина містяться ознакикримінально караного діяння – шахрайства. Наразі на підставіотриманих   доказів зловмиснику  повідомлено про підозру у скоєннікримінальних правопорушень, передбачених статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України", – повідомив начальник Стрийськогоміськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

Вчинене карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуванихмінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, абопозбавленням волі на строк до трьох років.        

Досудове розслідування триває.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.