Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

революція

uk-ua.greenab.info

Вівторок, 28 січня 2014, 11:20

В Україні припустимим є лише шлях мирної революції, – ГО «Майдан»

революція

В Україні лише мирний шлях революції є припустимим, але для цього потрібен пошук консенсусів зі сторони і влади, і опозиції.

Про це йшлося на круглому столі з ініціативи громадської організації "Майдан" за участі громадських діячів, політологів та представників студентства.

«Кровопролиття можна зупинити великою кількістю людей – саме кількості боїться влада, тому всі, хто може, мають їхати зараз на Київ. Також важливо аби хоча б якась частина правоохоронців згадала, що вона давала присягу народу. Тоді можливо зупинити кровопролиття» - закликала громадський активіст Софія Федина.

На думку політолога Юрія Шведи, для мирного вирішення питання необхідний пошук консенсусів зі сторони опозиції та влади.

Загалом проведення круглого столу мало на меті показати громадську позицію, щодо недопустимості кровопролиття. Адже людські життя – занадто дорога ціна свободи.

«Ми зобов’язані сформувати повістку як для влади так і опозиції, тобто до тих хто відповідальний за ситуацію в Україні і закликати їх зупинити братовбивчу боротьбу»- заявили активісти громадської організації «Майдан».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.