Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура львівщини

gazeta.lviv.ua

Вівторок, 28 січня 2014, 13:20

Прокурор Львівської області Василенко особисто прийняв ініціативну групу пікетувальників

прокуратура львівщини

Сьогодні, 28 січня, група студентів пікетувала під стінами прокуратури, але згодом була прийнята прокурором Львівської області Олегом Василенком. 

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Мітингувальники, зокрема, закликали прокуратуру припинити тиск на активістів Євромайдану та Автомайдану, дотримуватись рівних прав для всіх сторін у судових процесах та належно виконувати службові обов’язки.

Олег Василенко особисто прийняв представників групи студентів. Під час зустрічі він запропонував окреслити проблемні питання, які у них виникають з приводу діяльності органів прокуратури Львівщини.

Також, прокурор області, гарантував, що не допустить жодного факту незаконного притягнення осіб до кримінальної відповідальності.

Водночас, що стосується низки політичних рішень Львівської обласної ради, то їх оскаржено з огляду на те, що вони суперечать вимогам чинного законодавства.

Разом з тим, Олег Василенко наголосив, що прокуратура діє виключно в межах визначених Конституцією України, на підставі законів та наказів Генерального прокурора України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.