Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

барикади біля Львівської ОДА

Вівторок, 28 січня 2014, 14:18

Сьогодні частково звільнять приміщення Львівської ОДА

барикади біля Львівської ОДА

Сьогодні частково звільнять захоплене приміщення Львівської облдержадміністрації.

Про це Варіантам у коментарі повідомив координатор Страйкового комітету Штабу національного спротиву Львівської області Андрій Соколов.

Сьогодні звільнять лише деякі приміщення облдержадміністрації. Можливо, що  завтра звільнять ще декілька приміщень.

Причиною вивільнення приміщень став лист від голови Львівської облради Петра Колодія. В листі Колодій попросив звільнити заблоковану облдержадміністрацію. Також в листі голова Львівської облради взяв на себе відповідальність за приміщення Львівської ОДА.

Повного виселення пікетувальників наразі не планується. Пікетувальники залишать в облозі певну кільсть приміщень, аби перестрахуватися, – повідомив координатор Страйкового комітету Штабу національного спротиву Львівської області Андрій Соколов.

Нагадаємо, 23 січня у Львові захопили ОДА, а також змусили підписати заяву про звільнення її очільника Сала. На захоплення відреагував прокурор Львівщини Василенко, який нагадав про відповідальність через захоплення адміністративних будівель. 

Міліція відкрила кримінальну справу за фактом захоплення ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.