Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наручники

provolyn.com

Середа, 29 січня 2014, 10:00

Чоловіку дали 2 роки іспитового терміну за побиття товариша

наручники

Самбріський районний суд призначив два роки іспитового терміну 22-річному самбірчанину за те, що він побив свого товариша.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Як повідомляється, в грудні минулого року компанія товаришів святкувала релігійне свято в помешканні одного зі знайомих. Згодом до помешкання прийшов чоловік, який на ґрунті неприязних відносин почав бити свого товариша та здійснив декілька пострілів з пневматичного пістолета в його напрямку. В результаті хуліганських дій чоловік завдав знайому легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров’я.

Самбірський районний суд визнав його винним у вчиненні злочину передбаченого за ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство), вчиненого із застосуванням пневматичного пістолета.

За вироком суду зловмисник отримав два роки іспитового терміну. Також хуліган зобов’язаний відшкодувати потерпілому моральну шкоду, заподіяну внаслідок злочину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.