Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Четвер, 31 травня 2012, 11:51

У Львові майже 70% ресторанів у центрі міста мають Wi-Fi

У Львові близько 70% ресторанів у центральній частині міста вже мають Wi-Fi. Про це повідомляє прес-служба львівської міськради.

«Робота, яка проводиться закладами ресторанного господарства, не є лише для прийняття Євро-2012. Євро-2012 стало стимулюючим фактором, що допомогло нам і власникам ресторанного господарства говорити про підвищення якості обслуговування. Євро – це лише декілька днів, воно пройде. Але ті стандарти, які запроваджують у себе в закладах їх керівники, – Wi-Fi, платіжні термінали, наявність меню багатьма мовами - вони залишаються. Ми, як мешканці, будемо користуватися цими стандартами. Маленький крок до покращення сьогодні перетвориться у більші покращення завтра. Туристи, які приїдуть сьогодні і побачать це, привезуть завтра ще більше туристів. Тому, в першу чергу, усі заходи, які впроваджуються у закладах ресторанного господарства, спрямовуються на мешканців, на нас, на імідж Львова», - зазначила в. о. начальника управління економіки ЛМР Вікторія Довжик.

Нагадаємо, у Львові триває програма «Привітне місто» щодо відзначення якості надання послуг у міських ресторанах, готелях, хостелах, таксі, автозаправних станціях.

Нагадаємо, у рамках програми «Привітне місто» у Львові вже відзначено 135 закладів громадського харчування, з них 107 – в центральній частині міста. Крім того, наліпки «Привітне місто» вже отримали 6 таксоперевізників, 5 готелів, 3 мережі АЗС.

Наліпки «Привітне місто» отримують ті заклади, які виконали усі або більшість вимог до ЄВРО-2012. Вимоги було визначено 2 місяці тому на засіданнях робочих груп «Ресторани», «Готелі», «Таксі», «АЗС».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.