Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівський потяг

express.te.ua

Середа, 29 січня 2014, 15:27

Кримська влада тероризували потяг зі Львова, шукаючи екстремістів, – ЗМІ

львівський потяг

Вчора, 28 січня, після прибуття на вокзал Сімферополя пасажирам Львівського поїзда спочатку заборонили виходити з вагонів, потім перевірили документи, а після цього змушували сісти в автобуси, які перебували на привокзальній площі.

Про це розповів очевидець, пише видання "Голос Таврії". 

За словами очевидця, коли вони під'їжджали до вокзалу, то побачили на пероні дуже багато міліції – в касках, бронежилетах, з кийками, загалом в повній екіпіровці.

"Поїзд зупинився, нам сказали не виходити з вагонів і приготувати документи. Спочатку сказали, щоб виходили студенти. Їх колоною після перевірки відправили до автобусів, які стояли на привокзальній площі", розповів очевидець.

"Міліціонер сказав, щоб ми теж йшли до автобусів. Я запитав, навіщо. Він сказав, що йдіть та все дізнаєтеся", розповів очевидець.

За словами очевидця, він з другом вирішив не ризикувати, а замість автобусів пішов на зупинку громадського транспорту.

"На нас не звернули увагу. Що було далі з іншими пасажирами не знаю", розповів очевидець.

Видання припускає, що ця подія може бути пов’язаною з, так званим, “полюванням” на екстремістів, яке оголосив міський голова Сімферополя Агеєв, пише видання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.