Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

files.ub.ua

Четвер, 31 травня 2012, 12:17

З готелярами домовилися, щоб ціни були прийнятними, тому наповненість готелів у Львові – висока, - Гриник

«У рамках підготовки міського штабу до Євро відбулося чимало зустрічей із готелярами, була досягнути домовленість, що ціни будуть прийнятними і спів мірними до загальноєвропейських. Наповненість наших готелів є досить високою. У дні матчів – на 80%», - повідомила сьогодні на брифінгу начальник управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник.



«Середня завантаженість готелів досягає 70%, що є дуже хорошим показником, бо це є станом на початок тижня, а кожного дня ця цифра зростає. У нас є багато альтернативних місць розміщення, це є недороге розміщення, туристи можуть зупинити свої трейлери не доїжджаючи до місця у так званих буферних зонах. Там є усі умови для їхнього комфортного розміщення», - начальник управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник.

Такі зони розташовані на в'їздах у місто з боку західного кордону: у Солонці, на трасі Шегинів-Львів - між Городком і Львовом, на трасі із Краківця та на вулиці Зеленій, поза містом.

Галина Гриники також зазначила, що туристів зустрінуть екскурсоводи та туристичні фірми, а от самостійні подорожні зможуть отримати усю необхідну інформацію у Інформаційних центрах, які розташовані у центрі міста – на площі Ринок.

«Також буде у міській раді буде виділена кол-лінія, де подаватимуть інформацію різними мовами». – сказала Галина Гриник.

Додамо, що за інформацією Львівського Медіа-Центруз із загальної кількість номерів у готелях, які ще не повністю заповнені на 9 днів проведення Турніру, 63 % вже продано, на дні матчів зайнято 80% номерів, а у міжматчеві дні частка проданих номерів складає 55%.

Найбільш популярними для бронювання номерів серед туристів та уболівальників є дні матчів 9 та 17 червня, кількість проданих місць на ці дні становить 88 та 82% відповідно. Найменша кількість проданих номерів на даний час припадає на 18 червня – в день після проведення останнього матчу (36%).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.