Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

баляш

Четвер, 30 січня 2014, 15:13

Баляш не є регіоналом, – активісти бойкоту Партії регіонів

баляш

Бізнесмен Олег Баляш, бізнес якого закликають бойкотувати у Львові, запевнив, що не є регіоналом.

Про це повідомив активіст бойкоту Партії регіонів Ростислав Паранько, передає кореспондент Варіантів.

Активісти бойкоту сьогодні провели акцію протесту на вул. Газова, 30а, біля магазину електроніки, який належить Олег Баляшу.

Учасники акції біля магазину встановили "йолку". Конструкція складалася зі старої електротехніки. Прикрасили "йолку" дротами, та плакатами із закликами покинути бізнесмена партію регіонів.

Після цього, активісти вирішили передати звернення Олегу Баляшу. В магазині, біля якого бойкотували, звернення не взяли, але сказали куди його можна віднести.

Учасники акції прийшли за вказаною адресою і бізнесмен запросив їх на розмову. Журналістів не впустили. Після розмови, активіст бойкоту Партії Рагіонів Ростислав Паранько розповів, що Олег Баляш запевнив їх про непричетність до Партії регіонів.

Бізнесмен заявив, що інформація про партійну приналежність до ПР, яка розміщена на сайті Львівської обласної Ради – неправдива.

Нагадаємо, 27 січня Фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді припинила свою діяльність і заявлила про свій саморозпуск.

В грудні було оголошено бойкот товарам і торговельним маркам, що належать депутатам з Партії Регіонів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.