Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

логотип львова

ua.tribuna.com

П'ятниця, 31 січня 2014, 10:29

Представлено офіційний логотип заявки Львова на зимову Олімпіаду-2022

логотип львова

Вчора, 30 січня, в.о віце-прем'єр-міністра Олександр Вілкул та президент НОК України Сергій Бубка презентували офіційний логотип заявки Львова на право проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національного олімпійського комітету України.

«Логотип, який буде представляти у світі Львів та Україну, вибрано не у кабінетах. У його виборі взяли участь майже 60 тисяч українців. Голосування тривало з 13 по 26 січня на спеціально створеному сайт www.lviv2022.in.ua. За логотип-переможець проголосували понад 32 тисяч українців», - сказав Олександр Вілкул.

Генеральний директор Заявкового комітету Львів-2022 Сергій Гончаров зазначив: «Триває дуже жорстка боротьба під час вибору МОКом міста-переможця. У нас дуже серйозні конкуренти. Але сам факт участі України у цьому змаганні є важливою складовою популяризації країни, Карпатського регіону та Львова. Для підготовки заявки ми залучили кращих світових фахівців».

Усі чотири варіанти логотипів розробили всесвітньовідомі компанії «North design» та «Теnео», які мають успішний досвід з розробки логотипів та позиціонування багатьох Олімпіад та чемпіонатів світу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.