Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

булатов

day.kiev.ua

П'ятниця, 31 січня 2014, 12:06

МВС відкрило кримінальне провадження через зникнення активіста Булатова

булатов

За фактом зникнення активіста Дмитра Булатова відкрито кримінальне провадження за ч. 2. ст. 146 Кримінального кодексу України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини».

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Крім цього, створено слідчо-оперативну групу з числа досвідчених працівників слідчих та оперативних підрозділів, інформують в МВС.

Як повідомляється, активіста Автомайдану Дмитра Булатова було викрадено 22 січня. Невідомі викрали активіста та повезли в невідомому напрямку, незаконно утримували, а вчора вивезли його до лісосмуги і залишили.

Дмитро Булатов дійшов до с. Вишеньки Бориспільського району Київської області і звернувся по допомогу до місцевого мешканця. Той повідомив друзів потерпілого про місце його перебування. В подальшому вони доправили його до лікарняного закладу. За попереднім діагнозом лікарів у потерпілого виявлені численні гематоми тіла, різана рана вуха. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.