Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

sport-xl.org

Понеділок, 3 лютого 2014, 11:10

Львівські «Кажани» вирвали перемогу у «Хімпрому»

волейбол

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани», в рамках десятого туру Чемпіонату України з волейболу Суперліги, впродовж 31 січня-1 лютого провів два домашні матчі з сумським «Хімпромом».

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Якщо першого дня «кажани» поступилися супротивнику – із рахунком 0:3, то наступний ігровий день видався кардинально іншим. Львів’яни впевнено вирвалися в лідери буквально з перших хвилин гри. Так само наполегливо «кажани» лідирували на майданчику до останньої секунди матчу – відтак кінцевий підсумок гри на користь львів’ян - 3:0 (25:20, 25:23, 25:14). Цього разу «кажанам» вдалося не просто показати результат, а й неймовірно запеклу боротьбу та жагу до перемоги. 

На сьогодні, за підсумки 10 турів Чемпіонату, «Барком-Кажани» виборов 13 очок. Зайнявши сьому сходинку турнірної таблиці.

Нагадаємо, найближчі ігри за участю ВК «Барком-Кажани» відбудуться 7-8 лютого. Львів’яни проведуть виїзний матч з вінницьким ВНАУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.