Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

рава-руська-гребенне

lp.edu.ua

Понеділок, 3 лютого 2014, 12:32

ЄС дав 16 мільйонів Україні на покращення пункту пропуску Рава-Руська–Гребенне

рава-руська-гребенне

Міністерство доходів і зборів України за результатами тендеру уклало угоду з на удосконалення інфраструктури пункту пропуску «Рава-Руська» на Львівщині. 

Про це повідомляють “Наші гроші” з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Йдеться про створення функціонального модуля «Фільтр пункту пропуску» в міжнародному пункті пропуску «Рава-Руська», а також постачання обладнання і засобів у пункти пропуску «Краківець», «Шегині» та «Ягодин» в рамках реалізації Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства і партнерства Польща–Білорусь–Україна 2007–2013. Усі роботи мають завершити до початку грудня 2014 р.

Проект фінансують спільно з держбюджету та з гранту ЄС. При цьому Україна вкладає 26,45% суми, а основну частину необхідних коштів – 73,55%, або 16,46 млн грн. – покриває грант Євросоюзу.

Хто окрім будівельників Міністерства доходів і зборів брав участь у тендері невідомо, оскільки протокол на сайті «ВДЗ» через місяць після підписання угоди все ще відсутній.

Рава-Руська – пункт на кордоні з Польщею, через який здійснюється автомобільний та залізничний види пропуску. У бік Гребенного – пасажирський і вантажний для авто, вантажний для залізниці. У бік Верхрати – залізничний вантажний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.