Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

податки

agravery.com

Понеділок, 3 лютого 2014, 13:23

Комітет підприємців Львівщини оголосив про несплату деяких податків

податки

Сьогодні, 3 лютого, близько 100 підприємців на чолі з Комітетом підприємців Львівщини під стінами Головного управління Міндоходів у Львівській області, оголосили про несплату деяких податків, поки не сформується «Уряд національної довіри».    

Зокрема, голова Комітету підприємців Львівщини Роман Зафійовський наголосив, що йдеться лише про сплату тих податків, з яких фінансують силовиків, зокрема «Беркут»:

«Ми не відмовляємося платити Єдиний соціальний внесок у Пенсійний Фонд, з якого нараховують соціальні виплати. Також ми будемо платити усі податки у місцевий бюджет. Але призупиняємо сплату податку на додану вартість та податку на прибуток. Саме з цих грошей утримують «Беркут» та Адміністрацію Президента».

Він також додав, що не знає, скільки підприємців Львівщини сплачує ці податки, однак 40% держбюджету формується саме з податку на прибуток та на додану вартість.

Також до журналіста варіантів звернувся прес-секретар відомства Дмитро Зернов, який сказав, що свою позицію управління висловить пізніше.

Згідно з статутом, громадська організація "Комітет Підприємців Львівщини" є місцевою громадською організацією, створеною для захисту законних економічних, соціальних, творчих, політичних та інших прав підприємців і інших спільних законних інтересів її членів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.