Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Епіцентр

ukritarm.com.ua

Понеділок, 3 лютого 2014, 13:44

Блокування "Епіцентру" – це самочинність, – Брезіцький

Епіцентр

Блокування гіпермаркету будівельних матеріалів "Епіцентр", яке відбувалось у Львові – це самовільна ініціатива, а не спланована акція.  

Про це сьогодні, на прес-конференції повідомив співкоординатор "Євромайдан-Львів" Роман Брезіцький, інформує кореспондент Варіантів.

"Ми повинні те, що ми робимо, розвивати у мирній формі. Те, що відбувається в "Епіцентрі" - це є, фактично, самочинність. Це не є централізована, спланована дія - таке агресивне блокування", – зазначив Брезіцький.

За його словами, метою громадських ініціатив у Львові наразі є мирне блокування підприємств і товарів регіоналів, аби вони виходили з фракції і з партії. Ми тиснемо на них з моральної точки зору.

Також Брезіцький зазначив, що серед плану дій львівського Майдану на найближчий час - це блокування силових органів та відправка людей до Києва.

При цьому він наголосив, що до Києва мають ті люди, які готові до мілітарної мобілізації.

Нагадаємо, раніше деякі гіпермаркети мережі, зокрема у Львові, стали об’єктами пікетів активістів ініціативи "Економічний бойкот регіоналів". Проте згодом активість ініціативи зазначили, що блокування під'їзду до гіпермаркету не має до них відношення. 

У компанії "Епіцентр" відреагували на бойкот, поширивши заяву із закликом до мирного вирішення гострого політичного конфлікту в Україні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.