Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Стецьків

Понеділок, 3 лютого 2014, 15:54

Тарас Стецьків закликає цькувати регіоналів у місцях дозвілля

Тарас Стецьків

Тарас Стецьків закликав розвалити Партію Регіонів і сформувати більшість в парламенті, яка буде непідконтрольною Януковичу.

Про це  під час пікетування Комітетом підприємців Львівщини Головного управління Міндоходів у Львівській області повідомив член Зарваницької ініціативи Тарас Стецьків.  

"Шанси розвалити Партію регіонів є. Там де є зробити страйк, там де можна тиснути на сатрапію режиму, де їх можна соціально оточувати, там де вони живуть, де вони працюють, проводять дозвілля. Треба рвати і розривати ці кримінальні гопніковські зв'язки і не давати їм жодного шансу", – заявив Тарас Стецьків.

Якщо вдасться похитну парламентську більшість, то в України можна буде зміти Конституцію та переформатувати уряд.

"Якщо ми зберемо більшість, ми повернемо Конституцію 2004 року, формуємо уряд, тоді захід дає підтримку. Для цього майдан повенен ще раз підтиснути. Підтиснути в будь-який зручний і можливий спосіб. Так як зараз робиться у Львові, так я зараз планують загони Самооборони в Києві, так як думає Правий сектор в Києві. Їх треба так підтиснути, щоб в них не залишилося жодного шансу перейти на сторону", – додав Стецьків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.