Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://myreport.com.ua

Четвер, 31 травня 2012, 14:09

У львівському трамваї вночі можна потанцювати

Цієї суботи, 2 червня, вечірка на рейках пронесеться Львовом уже вчетверте. Тусовки такого формату унікальні для України і проводяться лише у Львові. У Львові з ініціативи молодих організаторів трамвай видозмінився на портативну нічну дискотеку – так виникла серія вечірок Crazy Tram. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«За мій 42-річний стаж водіння трамваю такі вечірки стали справжньою втіхою серед звичайного робочого графіку. Ці шалені дискотеки мені дуже подобаються! Я іноді навіть танцюю під час руху. Молодь гарно бавиться, і, що головне, – культурно», - водій дискотеки пані Леся.

За одну поїздку в трамвай заходить більше 50-ти пасажирів, спраглих до танців та нестандартного відпочинку. Маршрут дискотеки дублює найвідоміші трамвайні маршрути міста і закінчується недалеко від клубу, де проводиться афтепаті.

«Я уже втретє відвідую вечірку. Звичайні дискотеки нудні, а тут нові враження», - трамвайний клабер Тарас.

Нагадаємо, нестандартне використання транспорту в неробочий час – звична практика для Європи. Для прикладу, в деяких містах Італії та Австрії вночі трамваї стають романтичними ресторанами для закоханих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.