Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

цигарки

auto-kordon.com

Понеділок, 3 лютого 2014, 16:39

На Львівщині викрили діяльність підпільної тютюнової фабрики

цигарки

Правоохоронці перекрили джерело надходження на територію Львівської області контрафактних цигарок припинивши діяльність підпільної фабрики тютюнових виробів у одному з райцентрів Миколаївської області

Потужність фабрики становила більше ніж 3 мільйони пачок цигарок на місяць, інформує прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Підпільна фабрика була розташована на території колишнього консервного заводу у одному з райцентрів Миколаївської області і спеціалізувалась на виробництві контрафактних цигарок відомих торгівельних марок.

У результаті проведених обшуків оперативники вилучили 15 тон промислової сировини, готової до фасування, а також більше ніж 150 тисяч пачок вже виготовлених цигарок та більше мільйона підроблених марок акцизного збору.

Викрито майже два десятки осіб, причетних до незаконного виготовлення тютюнових виробів, серед них і організаторів незаконного виробництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.