Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 31 травня 2012, 14:41

Об’єднана опозиція «За Батьківщину» практично визначилась з кандидатами - мажоритарниками у Львові

На виборчих округах Львова об’єднана опозиція «За Батьківщину» практично визначилась з кандидатами - мажоритарниками. Вчора уже відбулись перші співбесіди з претендентами, - повідомив сьогодні, 31 травня, під час прес-конференції у Львові лідер об’єднаної опозиції  Арсеній Яценюк.

«Наразі скажу, що по Львову ми практично вирішили питання кандидатів в депутати від об’єднаної опозиції . Треба буде ще пройти ряд співбесід в Києві», - сказав Арсеній Яценюк.

Після того лідер об’єднаної опозиції обіцяє оголосити кандидатів-мажоритарників.

Також Арсеній Яценюк розповів, яким критеріям має відповідати кандидат від об’єднаної опозиції.

«Наш кандидат повинен представляти реальну опозицію, мати реальні шанси на перемогу. Якшо є два сильні кандидати, то тоді приймається рішення на користь того, у кого вищий рейтинг. Також ми повинні забезпечити партнерські стосунки з ВО "Свобода", - підсумував Яценюк. 

Нагадаємо, що Львівський КОД уже протягом кількох місяців не може остаточно визначитись з єдиним списком кандидатів- мажоритарників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.