Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тюрма

tsn.ua

Вівторок, 4 лютого 2014, 17:10

Львівська міліція торік розкрила 6 умисних вбивств минулих років

тюрма

Слідчими підрозділами органів внутрішніх справ Львівської області спільно із процесуальними керівниками органів прокуратури вдалось розкрити 6 умисних вбивств, вчинених у минулих роках. 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Серед числа розкритих злочинів є вбивства, які набули громадського резонансу.
Зокрема, доведено вину та засуджено за замах на вбивство директора ринку «Шувар» одного з членів злочинної групи, який з 2007 року перебував у розшуку.

Аналогічно був затриманий у 2013 році член злочинної групи, який замовив умисне вбивство колишнього працівника міліції у 2012 році.

Крім того, встановлено члена злочинного угрупування та засуджено за умисне вбивство та замах на умисне вбивство Дідуха В.С., а також готування на вбивство ще однієї особи, яке мало місце в грудні 2012 року.

Розкрито також вбивство мешканки Івано-Франківської області, вчинене в липні 2009 року.

Поніс кримінальну відповідальність і убивця мешканки м. Червонограда, тіло якої зі слідами удушення знайдено в травні 2011 року.

Також встановлено особу, яка в 2003 році вчинила умисне вбивство з корисливих мотивів мешканця міста Дрогобича. Злочинець перебував тривалий час у міжнародному розшуку та в подальшому був екстрадований з Австрії та притягнутий до кримінальної відповідальності.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.