Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

lada-fm.com.ua

Четвер, 31 травня 2012, 15:21

Більшість львівських ресторанів матимуть послугу «To go» та фан-меню

У Львові у центрі міста близько 60% ресторанів матимуть фан-меню та близько 90% з них надаватимуть послугу «To go». Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Ми впроваджуємо фан-меню для швидкого, безпечного та зрозумілого обслуговування. Це прості страви, які дуже швидко готуються – всього декілька хвилин. Страви та їхні назви сформовані таким чином, щоб гостям було зрозуміло, що вони замовляють. У цілому меню узагальнені, проте враховують специфіку кожного закладу. Як фан-меню, так і звичайне у наших закладах перекладені на англійську, німецьку, російську, польську мови.», - зазначив директор з маркетингу мережі ресторанів «Кумпель груп» Денис Ринський.

Кожне фан-меню включає приблизно 7-10 страв.

Фан-меню впроваджують близько 53% ресторанів по місту, з них у центрі – 57%. Послугу «To go» («Взяти їжу з собою») - матимуть 82% закладів громадського харчування міста, з них у центрі – 85%.

Нагадаємо, місто запропонувало львівським рестораторам 2 місяці тому перекласти меню багатьма мовами, розробити фан-меню, забезпечити відвідувачів Wi-Fi, безкоштовними туалетами, впровадити безготівковий розрахунок, забезпечити безкоштовні карти, наявність щонайменше одного працівника на зміні, що володіє англійською мовою. Про виконання рекомендацій свідчитимуть наклейки «Привітне місто». В окремих ресторанах вже є меню на 8-ми мовах.

Крім того, у рамках програми «Привітне місто» у Львові вже відзначено 135 закладів громадського харчування, з них 107 – в центральній частині міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.