Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

садовий

Середа, 5 лютого 2014, 13:45

Завтра у Львові затвердять міський бюджет

садовий

Завтра у Львові відбудеться засідання міської ради на якій основним питанням буде прийняття бюджету міста. 

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на засідані виконавчої комісії.

Андрій Садовий закликав усіх депутатів, які наразі перебувають в Києві бути присутніми на засіданні завтра.

«Ми не можемо прогнозувати, якою буде ситуація за кілька днів, але Львів має показати приклад зорганізованої праці. Активно працювала бюджетна комісія, дуже серйозний об’єм роботи опрацьований з іншими комісіями. Якщо депутати будуть присутні, я переконаний, що бюджет буде проголосований», – повідомив Андрій Садовий.

Також голова міста зазначив, що питання бюджету є дуже важливим для нормального функціонування міста, особливо в час нелегкої політичної ситуації у країні. 

"Проект бюджету, який підготовлений виконкомом і сьогодні схвалений, опрацьований бюджетними комісіями, він максимально збалансований. Цей бюджет дасть місту змогу нормально пройти цей непростий рік, враховуючи дуже багато ризиків", - додав Садовий.

Обсяг доходів загального фонду міського бюджету м. Львова схвалили в сумі 2 млрд 528млн 909 тис. грн., спеціального фонду міського бюджету м. Львова – 382 млн 984,8 тис. грн., у тому числі бюджету розвитку – 275 млн 245 тис. грн.

Загальний обсяг видатків міського бюджету м. Львова на 2014 рік схвалили в сумі 2 млрд 983 млн 784 тис. грн., у тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету в сумі 2 млрд 523 тис 931 тис. грн. та видатків спеціального фонду бюджету в сумі 459 млн 853,5 тис. грн., з них бюджету розвитку – 352 млн 123,7 тис. грн.

"Всі ті гарантії, які місто надавало комунальним підприємствам за позиками, ми практично включили в бюджет розвитку. Це запозичення ЛКП «Львівавтодор», ЛКП «Львівелектротранс» та ЛКП «Львівтеплоенерго» у ЄБРР.

В бюджеті розвитку враховані всі ті платіжки, які в кінці року казначейство повернуло невиконаними. Це більше 40 млн грн. Окрім того, завтра на сесії з прийняттям бюджету уможливлять стовідсоткове покриття коштів на снігоприбиральну техніку, яка вже давно мала бути придбана", - заявив Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.