Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Середа, 5 лютого 2014, 15:59

Суд вирішив, що працівників Львівської ОДА мають впустити до робочих місць

Львівська ОДА

Суд заборонив перешкоджати працівникам Львівської ОДА в доступі до службових приміщень на Винниченка, 18.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Таку постанову вручили начальникові управління майном спільної власності Львівської обласної ради Миколі Бандрі Миколі Бандрі.

Аби вручити Миколі Бандрі зазначену постанову державному виконавцю довелось витратити приблизно дві години. Спочатку кабінет начальника управління майном спільної власності обласної ради виявився зачиненим. Державному виконавцеві пояснили, що Микола Бандра перебуває на лікарняному. За кілька хвилин вже голова Львівської облради Петро Колодій зазначив, що насправді начальник управління майном спільної власності «скоро з’явиться в управлінні, оскільки перебуває на об’єктах».

З чергової спроби державний виконавець таки зустрілась з Миколою Бандрою і зачитала йому текст постанови.

Щодо поданого на розгляд господарського суду позову начальник юридичного відділу облдержадміністрації Віктор Кусий прокоментував, що «Облдержадміністрація має переважне право на укладення договору оренди на новий термін на таких самих умовах. Захист цього права здійснюється у судовому порядку».

Нагадаємо, що від сьогодні в кілька разів буде посилено охорону будинку Львівської обласної ради на вул. Винниченка, 18 у зв’язку зі спробами провокацій. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.