Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

рава-руська

tutbuv.com

Середа, 5 лютого 2014, 18:25

Рава-Руська міськрада просить Народну Раду назвати повноваження, які потрібно їй делегувати

рава-руська

Міський голова Рави-Руської Ірина Верещук звернулася до лідерів опозиції, членів президії Народної Ради України Кличка, Яценюка та Тягнибока, щоб вони виокремили основні засади співпраці Народної Ради з місцевими органами влади.

Про це повідомила прес-служба Рава-Руської міськради.

"Ми підтримуємо створення Народної Ради України і подібних на місцях. Однак досі ми не знаємо, у якій формі органи місцевого самоврядування повинні співпрацювати з такими радами. Готові делегувати частину своїх повноважень Народній Раді, однак для цього повинні знати, які саме", зазначила міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.

"Враховуючи те, що Рава-Руська є містом, яке розташоване за 2 км до Державного кордону України з Європейським Союзом, Рава-Руська міська рада також звертається до Вас з проханням дати роз’яснення щодо можливості встановлення наведених обмежень з проведення вище згаданих заходів за участю силових структур", йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.