Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

білборд з гаврилюком

misto-rava.at.ua

Четвер, 6 лютого 2014, 13:06

У Раві-Руській встановили білборд з чоловіком з активістом Михайлом Гаврилюком

білборд з гаврилюком

У місті Рава-Руська з'явився білборд із портретним зображенням єврмайданівця Михайла Гаврилюка, якого у Києві на вул. Грушевського "Беркут" роздягнув догола і фотографував.

Про це повідомляє прес-служба Рава-Руської міськради.

"Цим білбордом ми хотіли показати, що в Україні є люди, справжні нащадки козаків, які готові до останнього відстоювати не лише свою честь та гідність, а й своєї країни та народу. Встановлюючи його ми намагалися ще раз нагадати, що найцінніше у кожного громадянина України є його країна, держава, за краще життя в якій ми повинні постійно боротися, бути готовими йти до кінця," зазначила міський голова Рави-Руської Ірина Верещук, яка була одним з ініціаторів встановлення білборда.

"Нам не потрібно боятися того, що буде з нами, якщо наважуватимемося добиватися кращого для себе та своїх дітей. Водночас повинні пам’ятати, чи зможемо пробачити собі, якщо стоятимемо осторонь в той час, коли наших братів та сестер викрадають, знущаються, катують та вбивають", розповіла Ірина Верещук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.