Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська ода

Четвер, 6 лютого 2014, 14:26

Загони «Народна самооборона» вийдуть з будівлі Львівської облради тільки після звільнення арештованих жителів області

львівська ода

Загони муніципальної дружини «Народна самооборона» покинуть будівлю Львівської обласної ради лише після того, як буде звільнено всіх затриманих громадян - жителів області під час акцій протесту у Києві.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради. 

На цей час будівля Львівської обласної ради (місто Львів, вулиця Винниченка, 18) знаходиться під охороною загонів муніципальної дружини «Народна самооборона». Люди стверджують, що покинуть приміщення ради лише після того, як на волю будуть відпущені всі так звані заручники Банкової.

Нагадаємо, що на акції протесту до столиці виїхала велика кількість жителів Львівської області. Частину громадян затримали правоохоронці, після чого людей було заарештовано.

Разом з тим відзначимо, що Львівська обласна рада формує повний список жителів Львівщини, яких заарештовано на акціях протесту в Києві. Список міститиме дані про жителів області, яких було затримано під час акцій протесту у столиці та заарештовано.

За допомогою зібраної інформації, депутати Львівської обласної ради можуть брати на поруки затриманих громадян - жителів області, а також сприяти у наданні останнім фахової правової допомоги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.