Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тюрма

svit24.net

Четвер, 6 лютого 2014, 16:17

Львівський кілер сів за ґрати на 15 років

тюрма

Суд оголосив вирок учаснику злочинного угрупування за обвинуваченням у скоєнні вбивства мешканця Львівщини та замаху на вбивство львів’янина у центрі Львова на День Незалежності України в 2012 році.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Один зі злочинців, на рахунку якого не один десяток «загублених» людських життів і який упродовж 24 років перебував у розшуку за скоєння ряду кривавих розправ, під час затримання покінчив життя самогубством, поціливши собі у скроню. Інший же активний учасник угрупування був затриманий. У нього правоохоронці вилучили два пістолети з глушниками, автомат «Калашникова» з глушником та фальшиві документи працівників правоохоронних органів.

«Під час обшуку у помешканні, де переховувались злочинці, правоохоронці вилучили цілий арсенал зброї та вибухівки, зокрема: пістолети, автомати, кулемети, гранатомети, гранати, снаряди, близько 8000 набоїв різного калібру до різного виду зброї, понад 40 кг вибухівки, маски, підроблені документи та форму працівників міліції», - повідомив начальник Управління по боротьбі з організованою злочинність ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Василь Телиця.

На рахунку злочинців понад 20 замовних вбивств на території України та інших держав. Правоохоронці перевіряють їх причетність до інших злочинів.

З урахуванням тісної співпраці зловмисника зі слідством, суд визнав 53-річного чоловіка винним та призначив йому 15 років позбавлення волі, з повною конфіскацією всього належного йому майна з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.