Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

П'ятниця, 7 лютого 2014, 15:07

Комітет Майдану Львівщини закликає депутатів облради дотиснути відставку Сала

сало олег

Комітет Майдану Львівщини звернувся до депутатів Львівської облради з вимогою завершити справу, розпочату 12 листопада минулого року, коли облрада не змогла висловити недовіру голові Львівської ОДА Олегу Салу двома третинами голосів.

Про це повідомляється на сторінці Facebook-спільности "Євромайдан Львів".

"Більшість керівників опозиційних політичних сил після провалу цього знакового голосування висловлювала готовність невідкладно повертатися до цього питання. Сьогодні, Ви маєте шанс довести це явкою та контролем за своїми депутатів на засіданні Львівської обласної ради котре відбудеться у вівторок 11 лютого 2014 року", йдеться у повідомленні.

Комітет Майдану Львівщини просить "організувати процес таким чином, щоб кількість прибулих на сесію депутатів, котрі вважаються опозиційними була достатньою для висловлення недовіри наміснику Президента України двома третинами голосів".

Нагадаємо, 12 листопада за недовіру голові Львівської ОДА Олегу Салу проголосували 72 депутата Львівської облради, тож відповідне рішення не набрало потрібної абсолютної більшості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.