Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

золотовалютні резерви

n1.by

П'ятниця, 7 лютого 2014, 16:08

Золотовалютні резерви України за січень схудли на 12,7% – до 17,8 млрд. дол.

золотовалютні резерви

За оперативними даними станом на 01.02.2014 обсяг міжнародних резервів становив 17,8 млрд. дол. США, ща на 12,7% менше, ніж на грудень 2013 року (20,4 млрд. дол.). 

Про це йдеться в повідомленні Нацонального Банку України.

Динаміка золотовалютних резервів протягом січня 2014 року була обумовлена необхідністю своєчасного виконання державних боргових зобов’язань в іноземній валюті (понад 1,1 млрд. дол. США), включаючи здійснення платежів на користь Міжнародного валютного фонду (0,65 млрд. дол. США), а також проведення заходів з підтримки рівноваги на валютному ринку, йдеться у повідомленні.

Водночас протягом січня 2014 року Національний банк України збільшив свою присутність на міжбанківському валютному ринку, застосувавши наявні в нього механізми та інструменти валютної стабілізації. Від’ємне сальдо валютних інтервенцій Національного банку України становило 1,7 млрд. дол. США.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.