Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мандзяновський

loda.gov.ua

Субота, 8 лютого 2014, 17:06

Заступник Сала нагадав про кримінальну відповідальність за захоплення ОДА

мандзяновський

Заступник голови Львівської ОДА Андрій Мандзяновський нагадав, що протести мають відбуватися виключно у рамках закону, а львівська міліція уже відкрила кримінальне провадження за статтею про самовільне захоплення державних будівель. 

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "ЗІК", передає прес-служба Львівської ОДА.

"30 січня працівників ОДА повторно невідомі особи або самопроголошені так звані коменданти змусили покинути свої робочі місця, перервати виконання своїх службових обов’язків, а вони, як державні службовці, давали присягу державного службовця. Вони крім своїх прав ще мають обов’язки, яких вони мають дотримуватись у своїй діяльності. І ці люди, які перешкоджали, користуючись так званою революційною чи іншою, на їх погляд, доцільністю – от це, напевно, і є оцінка правоохоронним органам їхньої діяльності.  Жодна доцільність: політична, революційна, будь-яка  – вона є ніщо, якщо не іде поряд із законом», – розповів Андрій Мадзяновський.

Нагадаємо, 23 січня у Львові люди захопили облдержадміністрацію. Того ж дня за цим фактом міліція розпочала досудове розслідування. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.