Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Четвер, 31 травня 2012, 17:16

На матчі у Львові вболівальники зможуть потрапити через 10 пунктів пропуску

Вболівальники зможуть потрапити на футбольні матчі, які проходитимуть у Львові, через 10 основних пунктів пропуску, а саме, авіаційний, залізничний та через автомобільні пункти. Про це сьогодні, 31 травня, повідомив начальник Західного pегіонального управління Державної прикордонної служби України Артур Горбенко.



Авіаційне сполучення здійснюватиметься через Львівський аеропорт, залізничне - через Мостиська і Чоп. Також буде введений в режим тимчасового функціонування одинадцятий автомобільний пункт пропуску.

Якщо ж кількість людей, що бажатимуть потрапити в Україну, буде дуже великою, то в режимі готовності знаходитимуться запасні аеродроми в Івано-Франківську, Рівному, Ужгороді та Чернівцях.

Нагадаємо, загалом в Україні Державна прикордонна служба визначила 32 пункти пропуску через державний кордон під час Євро-2012.

Зокрема, Держприкордонслужба визначила 16 автомобільних пунктів пропуску, 11 – для залізничного сполучення та 5 аеропортів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.