Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

укрпошта

businessua.com

Середа, 12 лютого 2014, 10:11

Від сьогодні українці можуть реєструвати нерухомість через пошту

укрпошта

Сьогодні, 12 лютого, набирають чинності нові правила по реєстрації нерухомості, згідно з якими громадяни можуть реєструвати нерухомість через пошту.

 

Про це повідомив голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона. 

“Сьогодні є можливість реєструвати похідні права в окремому розділі нашого реєстру і вже немає необхідності реєструвати спочатку право власності, а після цього, наприклад, право оренди”, - сказав він.

Разом з тим, як розповів Д.Ворона, вдосконалено порядок реєстрації інвестиційної нерухомості, значно скоротиться пакет документів для реєстрації новобудов.

“Раніше кожен громадянин, який інвестував у багатоквартирний житловий будинок, повинен був для реєстрації своєї квартири принести повний перелік документів на весь будинок. З 12 лютого приносити певний пат документів на всю будівлю будуть забудовники, а кожен громадянин надаватиме документи лише окремо на свою квартиру”, - розповів голова Укрдержреєстру.

Водночас, як наголосив він, у громадян буде можливість реєструвати права на нерухомість за допомогою “Укрпошти”.

За матеріалами: УНН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.