Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

lutsk.olx.com.ua

Середа, 12 лютого 2014, 10:31

На Львівщині незаконно привласнили землю вздовж траси Львів-Краковець

земельна ділянка

На Львівщині правоохоронці викрили факти незаконної передачі у власність п’яти земельних ділянок уздовж міжнародної траси Львів-Краковець вартістю майже два мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівсьській області.

Оперативники встановили, що майже гектар землі передано у власність громадянам для обслуговування житлових будинків. Фактично ж земельні ділянки перебували у власності місцевого лісогосподарського підприємства за межами населеного пункту і відчуження яких є порушенням вимог Земельного Кодексу України.

Загальна сума заподіяної шкоди становить 1,7 мільйона гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (Службова недбалість) КК України. Відповідне правопорушення карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або без такого.

Правоохоронці встановлюють усіх посадових осіб причетних до видачі та погодження технічної документації на незаконно виділені земельні ділянки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.