Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

zolochiv.net

Середа, 12 лютого 2014, 13:40

Львів'ян закликають долучитись до попереджувального страйку 13 лютого

13 лютого о 12 годині мешканців Львівщини закликають долучитись до попереджувального страйку – вийти на вулиці і не працювати протягом години.  

Про це сьогодні, 12 лютого, на прес-конференції повідомили організатори події.

За словами куратора від Всеукраїнського страйкового комітету Ігоря Самардака, свою підтримку проведенню страйку вже висловили Правий сектор, Самооборона Львівщини, Комітет підприємців Львівщини, профспілки та об'єднання профспілок.

"Щодо окремих підприємств, то їх перелік ще буде наданий. Зараз їх представляє Комітет підприємців Львівщини...На сьогоднішній день навіть самим підприємцям потрібно визначитись. Якщо їхні побратими будуть страйкувати, а вони – працювати, вони не будуть нічим відрізнятись від підприємств регіоналів", – зазначив Самардак.

Координатор Страйкового комітету Штабу національного спротиву у Львівській області Андрій Соколов додав, що наразі ще очікується думка Штабу.

За його словами, зараз "Штаб національного спротиву плавно переріс у Народну раду і через певне непорозуміння чи відповідальність цей орган не може запуститися".

Проте він висловив сподівання, що представники опозиційних сил – "Свободи", УДАРу та ВО "Батьківщини" долучаться до акції.

Наразі ж, за його словами, на Львівщині завершується створення страйкомів для проведення Всеукраїнського страйку.

Нагададємо, у Львові вже була спроба провести загальноміський страйк, однак на нього прийшло лише близько 400 людей. Міський голова Львова Андрій Садовий розкритикував ідею страйку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.