Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Держслубовців також закликають підтримати страйк

pravo-znaty.org.ua

Середа, 12 лютого 2014, 14:02

Через страйк органи місцевого самоврядування мають показати, що вони з народом – Соколов

Держслубовців також закликають підтримати страйк

Участь у загальноукраїнському попереджувальному страйку 13 лютого має бути тестом для органів місцевого самоврядування Львівщини на єдність з народом.  

Таку думку сьогодні, 12 лютого, на прес-конференції висловив координатор Страйкового комітетут Штабу національного спротиву у Львівській області Андрій Соколов, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Соколова, і Львівська міська рада і Львівська обласна рада насамперед сформовані із опозиційних політиків. Лише після того, як ті підтримають страйк, вони матимуть моральне право стверджувати, що є з народом.

Це ж саме, на думку активіста, стосується і держслужбовців.

"Часто пан Андрій Садовий виходить і говорить, що ми всі за одно, ми з народом, ми громада. А коли доходить до конкретної дії – знаходиться 100 причин, аби шось не робити", – сказав Соколов. 

Нагадаємо, мешканців Львівщини закликають долучитись до загальноукраїнського страйку 13 лютого. 

Раніше у львові вже була спроба провести загальноміський страйк, однак на нього прийшло лише близько 400 людей. Міський голова Львова Андрій Садовий розкритикував ідею страйку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.