Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 12 лютого 2014, 16:24

Садовий гальмує зі збільшенням штату муніципальної дружини у Львові, – Соколов

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий вже більше місяця не збільшує штат муніципальної дружини у Львові, хоч про це його просить громадськість.  

Про це сьогодні, 12 лютого, на прес-конференції повідомив голова Страйкового комітету Штабу національного спротиву Львівської області Андрій Соколов, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Соколова, наразі у складі муніципальної дружини міста є лише три особи.

Громадськість вже більше місяця тому просила Садового збільшити склад муніципальної дружини однак, наголошує Соколов, над цим питанням міський голова роздумує досі.

Нагадаємо, як розповів в інтерв'ю Варіантам прокурор Львівщини Олег Василенко, зараз прокуратура Львівщини вивчає створення комунального підприємства "Народна самооборона" на його відповідність чинному законодавству.

Пізніше стало відомо, що сьогодні правоохоронні органи Львівщини все ж таки розпочали розслідування за фактом створення на Львівщині незаконних воєнізованих формувань.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.