Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

suffolk.police.uk

Середа, 12 лютого 2014, 16:44

На Львівіщині затримали наркодилера

наркотики

Правоохоронці Львівщини припинили діяльність наркоторговця, який займався збутом наркотичних засобів на території Пустомитівського району.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Вартість вилучених наркотичних речовин та медичних препаратів за цінами «чорного» ринку становить близько 30 тисяч гривень.

29-річний мешканець Пустомитівського району займався продажем таблеток «Subutex» наркозалежним особам. Ці таблетки містять в собі наркотичну речовину – бупренорфін.

У помешканні підозрюваного міліція вилучила велику кількість медичних шприців, понад 20 таблеток «Subutex», а також інших медичних препаратів, обіг яких є обмежений.

«Вартість вилучених наркотичних засобів та медичних препаратів, за цінами «чорного» ринку, становить близько 30 тисяч гривень», - повідомив начальник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олексій Душейко.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від 6 до 10 років.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.