Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Микола Шевчук

Середа, 12 лютого 2014, 18:06

Керівництво ЛОДТРК не коментує ситуацію із каналом

Микола Шевчук

Генеральний директор Львівської обласної державної телерадіокомпанії Микола Шевчук відмовився коментувати лист громадськості до Львівської обласної телерадіокомпанії.

Про це він повідомив у телефонній розміові з Варіантами сьогодні, 12 лютого. 

"Я дуже радий, що журналісти турбуються про нас. Але поки що ми коментарів не даємо. Ми зараз розбираємось у ситуації", – сказав Шевчук.

Зазначимо, що вчора, 11 лютого, на сесії Львівської облради було оприлюднено звернення громадськості Львівщини до Народної ради Львівщини, обласного виконавчого комітету та депутатів Львівської обласної ради з проханням звільнити керівництво ЛОДТРК.

Керівництво звинувачують у "оптимізації та реорганізації" Львівського телебачення, суть якої у звільненні від "патріотичних програм та професійних, патріотично настроєних журналістів, котрі роками творили українське інформаційне поле Галичини".

Автори звернення зазначали, що з подачі керівництва було звільнено понад 70 журналістів.

Натомість депутат облради від ВО "Батьківщина" Орест Шейка зазначив, що більшість звільнених це технічні працівники або ж сторожі.

Відтак депутати не підтримали це звернення, і воно ще доопрацьовуватиметься.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.