Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

хюндай

poltava.pl.ua

Четвер, 13 лютого 2014, 11:39

Хюндаї тимчасово зняли з експлуатації через несправність одного потяга, – Мінінфраструктури

хюндай

Через виявлену технічну несправність в одному з поїздів Інтерсіті+ компанія Нyundai Rotem, спільно з Укрзалізницею вирішили задля безпеки пасажирів тимчасово призупинити експлуатацію всіх 10 поїздів.

Про це повідомила прес-служба Мінінфраструктури.

Комплексний технічний огляд електропоїздів проведуть корейські фахівці.

Поїзди компанії Нyundai Rotem впродовж всіх двох років експлуатації перебувають на гарантійному обслуговуванні виробника. У разі виявлення недоліків, поломок, технічних несправностей, компанія– виробник усуватиме їх за власний рахунок, повідомили у міністерстві.

При цьому, перевезення за маршрутами курсування поїздів Інтерсіті + забезпечуватимуть інші склади поїздів з локомотивною тягою.

Пасажирам, які придбали квитки на поїзди Інтерсіті+ та здійснять поїздку залізничним транспортом буде повернена різниця вартості проїзду. У разі відмови від поїздки кошти будуть повернені у повному обсязі. Для цього пасажирам потрібно звернутися до залізничних кас вокзалів.

Поїзди виробництва Нyundai Rotem повернуться на маршрути після ретельного комплексного обстеження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.