Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

akak.ru

П'ятниця, 1 червня 2012, 09:07

Рейтинг підтримки мера Садового впав майже на 10%

Рейтинг підтримки міського голови Львова Андрія Садового впав майже на 10% - до 44% проти 52% у травні 2011 року. Це засвідчили дані соціологічного опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» у травні.

Порівняно з травнем минулого року найбільше втратив підтримку А.Садовий (з 52 до 44%), хоча якщо порівнювати з результатами виборів 2010 (42%) його рейтинг у місті залишився практично незмінним. Також втратив і П. Писарчук (з 14 до 10%). Натомість зросла підтримка Ю. Михальчишина та С. Кубіва, - сказано у прес-релізі.

Отож, якби вибори міського голови Львова відбувались наступної неділі, свою перемогу підтвердив би А.Садовий, якого готові підтримати 44% львів'ян (дані приведені серед тих, хто має намір взяти участь у виборах). Також по 10% готові проголосувати за П.Писарчука та Ю.Михальчишина, по 3% - В.Гірняка та С.Кубіва. Інших кандидатів підтримали б близько 9% виборців, не підтримали б жодного 5%, не визначилися – 15%.

54% львів'ян задоволені діяльністю міського голови А.Садового і 38% - не задоволені.

Порівняно з травнем минулого року рівень невдоволеності його діяльністю зріс з 29 до 38%, кількість позитивних оцінок навпаки зменшилась (з 59 до 54%). Це найбільше падіння, яке фіксувалося після місцевих виборів. Хоча при цьому варто наголосити, що до місцевих виборів діяльністю А.Садового на посаді міського голови львів'яни були задоволені ще менше (47%).

Дослідження проводилося 16-26 травня. Вибіркова сукупність: 2200 респондентів. Помилка репрезентативності: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,1%, для значень близьких до 25% - не більше 1,8%, для значень близьких до 10% - не більше 1,3%.


 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.