Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

комунальна власність

erve.ua

П'ятниця, 14 лютого 2014, 12:52

У Львові намагалися привласнити приміщення на 300 квадратів на Науковій

комунальна власність

Через незаконні дії посадових осіб ОКП ЛОР «БТІ та ЕО» з комунальної власності вилучено приміщення на вулиці Науковій площею майже 300 квадратних метрів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Посадовці, діючи в інтересах комерційного товариства, безпідставно, за відсутності передбаченої законом документації, зареєстрували за ним право власності на вказану нерухомість.

Дії цих службовців прокуратурою кваліфіковано за ч. 1 ст. 364 КК України - зловживання службовим становищем. Розпочато досудове розслідування.

До слова, торік прокуратурою міста розпочато 5 кримінальних проваджень за фактами незаконного вибуття будівель та приміщень з власності громади міста. З метою повернення майна пред’явлено 11 віндикаційних позовів, з яких на даний час 4 задоволено – прийнято рішення про витребування з незаконного володіння приміщень, площею 603,8 м.кв. та вартістю понад 1,1 млн.грн.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.