Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

ru.tsn.ua

П'ятниця, 14 лютого 2014, 14:21

Львів поділився із фахівцями в галузі туризму України досвідом проведення Євро 2012

Львів

Сьогодні, 14 лютого, у Львові пройшов Форум туристично-інформаційних центрів України «Діймо разом з успіхом!».

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Мер Львова Андрій Садовий привітав учасників конференції та зазначив що Львів провів два великі «івенти» – святкування 750 річчя міста та футбольний чемпіонат Євро-2012.

Тому, сьогодні на конференції львівські фахівці з питань туризму розповіли про досвід проведення футбольного чемпіонату Євро-2012.

Зокрема, на конференції були розглянуті такі кампанії створені до чемпіонату, як «Привітне місто», «Львів плюс», «Сфера ділової гостинності Львова» та інші.

На конференції галузь туризму була розглянута, саме як дохідний бізнес.
ГО «Львівський туристичний Альянс» Олег Засадний поділився своїм досвідом та розповів, що навчив Євро-чемпіонат львів’ян.

«Туризм – це великий бізнес, починаючи з транспорту, того як ми доїжджаємо, з того як курсують таксі і, власне, підготовка до Євро дала нам розуміння, що це не проект міста, це проект кожного мешканця, кожного хто працює в сфері туризму», – зазначив Засадний.

Участь у форумі взяли близько сорока осіб. Серед учасників: представники туристично-інформаційних центрів України, галузеві керівники, експерти та дослідники, підприємці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.