Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

http://www.interfax.com.ua

П'ятниця, 1 червня 2012, 11:10

Уряд переносить робочі дні у зв'язку з проведенням матчів Євро-2012

Кабінет Міністрів України рекомендував перенести робочі дні у зв’язку з проведенням матчів Євро-2012. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Таке рішення ухвалено 31 травня на засіданні Кабінету Міністрів.

Згідно з документом, під час проведення матчів фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу будуть перенесені робочі дні у містах проведення матчів.

У Львові робочий день з середи 13 червня переноситься на суботу 16 червня.

Нагадаємо, що згідно з розпорядженням від 28 листопада 2011 р. №1210 «Про перенесення робочих днів у 2012 році» «з метою створення сприятливих умов для святкування 28 червня - Дня Конституції України, а також раціонального використання робочого часу рекомендовано керівникам підприємств, установ та організацій (за винятком органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ) перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, у 2012 році для працівників, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з п'ятниці 29 червня - на суботу 7 липня.

Таким чином, завдяки Дню Конституції українці зможуть відпочити чотири дні поспіль.

Крім того, у неділю, 3 червня, відзначається одне з найбільших православних свят - День святої Трійці. Святкування припадає на неділю, отже наступний за Трійцею понеділок, тобто 4 червня, також буде вихідним.

Спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.

Нагадаємо, Львівська міська рада також рекомендувала оголосити вихідним 13 червня, день проведення матчу у Львові, щоб уболівальники змогли подивитися футбольний матч Євро-2012.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.