Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Понеділок, 17 лютого 2014, 12:11

Сало повернувся працювати у свій кабінет

сало олег

Керівництво Львівської обласної державної адміністрації повернулось до нормального режиму роботи.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Ще напередодні ввечері голова Львівської ОДА Олег Сало та його заступники зайшли до своїх робочих кабінетів у розблокованій будівлі на вулиці Винниченка, 18. Відповідно, сьогодні, 17 лютого, режим роботи відновлено у «нормальному руслі».

“Враження хороші від того, що в приміщенні навели порядок. Претензій ніяких у нас немає. До того робота була ускладнена. Життєдіяльність області забезпечувалась, виплати вчасно проходили, а також скорочувалалась заборгованість із зарплати. Зараз починаємо працювати в нормальному режимі, руки розв’язуються», – прокоментував голова Львівської ОДА Олег Сало.

За його словами, зараз потрібно буде працювати втричі, в чотири рази інтенсивніше.

« У нас було дуже багато напрацювань на 2014 рік, але вже зараз час втрачений. Перший місяць року – святковий, а другий місяць – блокування. Наслідки і економічні, і соціальні зараз не помітні, але з кожним днем вони будуть помітнішими. От наше завдання – не допустити погіршення, треба нарощувати темпи для того, щоб область виглядала краще і людям жилось краще», – додав Олег Сало.

Нагадаємо, 23 січня голову Львівської ОДА Олега Сала не впустили у будівлю адміністрації і примусили написати заяву про звільнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.