Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

строчило

loda.gov.ua

Вівторок, 18 лютого 2014, 10:30

Замість Сала на сесії облради звітує заступник

строчило

Голова Львівської ОДА Олег Сало не з’явився на засідання сесії Львівської облради, на якому мало розглядатись питання про звіт голови ОДА.

Про це сьогодні, 18 лютого, із засідання сесії Львівської облради інформує кореспондент Варіантів.

Сьогодні Львівська облрада мала розглядати питання про звіт голови Львівської ОДА щодо здійснення у 2013 році ОДА делегованих облрадою повноважень.

Проте замість голови ОДА зараз виступає його заступник Олексій Сторчило. Той переконує депутатів, що Сало поїхав у відрядження до Києва. При цьому Сторчило наголошує, що Сало мав намір прийти на засідання сесії, проте наприкінці робочого дня вчора мусив змінити своє рішення.

Депутат від ВО «Батьківщина» Іван Стецькович запитав депутатів, чому засідання сесії не було перенесено на кілька днів, в той час як було відомо, що Сала на сесії не буде.

Рухівець Андрій Корнат запитав Сторчила, згідно з яким розпорядженням він має право звітувати замість голови ОДА. Відповідне розпорядження попросив продемонструвати Сторчила інший рухівець Олександр Ганущин.

Сторчило сказав, що ці документи у відповідному порядку будуть надані Львівській обласній раді. Зокрема, заступник підтвердив, що він зараз виконує обов’язки голови ОДА.

Голова фракції «Батьківщина» Микола Кадикало також вимагав документального підтвердження від Сала. Однак в результаті Сторчило все ж розпочав звітувати.

Нагадаємо, Львівська облрада вже вкотре планує відправити у відставку голову ОДА Сала. Попереднього засідання депутати навіть не внесли це питання до порядку денного через його відсутність. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.