Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

infoprostir.te.ua

Вівторок, 18 лютого 2014, 12:09

У Львові понад 30 рятувальників гасили будинок на Личаківській

пожежа

Сьогодні вночі о 02:39 власник дерев’яного 2-поверхового житлового будинку на вул. Личаківській повідомив рятувальникам про пожежу.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Вогонь за лічені хвилини поширився дерев’яними конструкціями будівлі, а токсичний дим продуктів горіння заповнив житло. Рятувальники вивели із небезпечного приміщення дружину та доньку власника, які внаслідок пожежі отримали отруєння продуктами горіння.

Потерпілих передано медикам та доставлено в Обласну клінічну лікарню для подальшого огляду. Понад 30 рятувальників із залученням 7 одиниць аварійно-рятувальної техніки спільними зусиллями, працюючи в апаратах захисту органів дихання, врятували житло від повного згорання.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 60 кв.м, перекриття між 1-м та 2-м поверхами на площі 12 кв.м. Пожежу ліквідовано о 03:15. Причина пожежі та сума завданих збитків встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.